Ринок мобільних послуг передачі даних виросте в 2015 р на 59%, - Gartner — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ринок мобільних послуг передачі даних виросте в 2015 р на 59%, - Gartner

Технології&Авто
101
Ємність світового ринку мобільних послуг з передачі даних в стільникових мережах в поточному році може збільшитися на 59% – до 52 млн терабайт (Тб), говориться в дослідженні Gartner.
За оцінками Gartner, швидке зростання data-трафіку продовжиться до кінця 2018 року, за який по мобільних мереж в світі буде передано 173 млн Тб.
“Мобільний трафік даних стрімко зростає по всьому світу, до кінця 2018 він збільшиться більш ніж утричі”, – відзначила аналітик Gartner Джессіка Екхолм.
Експерти Gartner рекомендують постачальникам послуг зв’язку переглянути тарифні плани з метою підвищення граничних обмежень на передачу даних, оскільки саме цей момент допоможе їм збільшити частку ринку.
“Частка використання data-трафіку для перегляду відео зросте з 50% зараз до 60% в 2018 році, тому слід очікувати, що провайдери запропонують споживачам найкращі можливості перегляду відео”, – говорить Дж.Екхолм.
За її словами, для цього необхідні технології оптимізації відео і кешування контенту. Аналітик додає, що поділ відео-трафіку і загального обсягу передачі даних з установкою різних для них обмежень підвищить популярність послуги і виручки провайдера.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас