Rovio анонсувала Angry Birds 2 і назвала дату її виходу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Rovio анонсувала Angry Birds 2 і назвала дату її виходу

Світ
2114
Фінська компанія Rovio Entertainment Ltd. офіційно анонсувала Angry Birds 2 – перше повноцінне продовження популярної головоломки, випущеної в грудні 2009 року.
Перші деталі про гру будуть озвучені на презентації, яка пройде 28 липня в Сан-Франциско, а реліз відбудеться через два дні після цього.
На яких платформах з’явиться сіквел, невідомо, але враховуючи, що оригінальна гра охопила безліч систем, можна очікувати, що вона не обмежиться мобільними пристроями. Перша частина Angry Birds доступна на iOS, Android, Nintendo 3DS, Wii, Wii U, PlayStation Vita, PlayStation 3, PlayStation Portable, Xbox 360, Xbox One, Windows, Mac OS, планшетах під управлінням BlackBerry OS, телевізорах Samsung Smart TV, а також у веб-версіях.
За п’ять з половиною років Angry Birds встигла обзавестися чотирнадцятьма відгалуженнями і масою тематичних неігрових продуктів (таких як анімаційні фільми, м’які іграшки, одяг, напої та ін.) і перетворитися на справжній феномен. У загальній складності всі частини серії до цього моменту були завантажені більше 3 млрд раз по всьому світу, а найпопулярнішою умовно-безкоштовною серією всіх часів вона стала ще в січні 2014 року з досягненням 2 млрд завантажень.
У 2010 році Rovio випустила Angry Birds Seasons з рівнями в стилі Гелловін, а на наступний рік – приурочену до прем’єри мультфільму “Ріо” (англ. “Rio”) Angry Birds Rio. У 2012-му з’явилися відразу чотири гри: онлайнова Angry Birds Friends з щотижневими турнірами, Angry Birds Space з механікою невагомості, Bad Piggies з системою створення транспорту та Angry Birds Star Wars за мотивами оригінальної трилогії «Зоряні війни».
У 2013-му серія вперше змінила жанр з виходом гоночного симулятора Angry Birds Go!; тоді ж з’явилася Angry Birds Star Wars II. Жанрові експерименти продовжилися у рольовій грі Angry Birds Epic і скролл-шутері Angry Birds Transformes, що вийшли в 2014 році, а також головоломці з рольовими елементами Angry Birds Fight! 2015 року. Також цього року серія поповнилася головоломками Angry Birds Under Pigstruction і Angry Birds Stella POP! – прямим продовженням минулорічної гри.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас