Фонд держмайна погодив з "РусАлом" збори акціонерів ЗАлК — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фонд держмайна погодив з "РусАлом" збори акціонерів ЗАлК

Фондовий ринок
234
Фонд державного майна України, який повернув в рамках деприватизації 68% акцій ПАТ “Запорізький алюмінієвий комбінат”, узгодив з російською компанією “РусАл”, у якої залишилося близько 29% акцій, проведення зборів акціонерів ЗАлК.
Про це заявив голова ФДМ Ігор Білоус на прес-конференції в Києві в четвер.
“Будемо обговорювати новий склад наглядової ради, менеджмент і операційну діяльність”, – назвав основні питання порядку денного Білоус.
За його словами, сьогодні також обговорюється перехідний період – “що буде відбуватися між сьогодні і зборами акціонерів”.
“Поки у нас достатньо конструктивний і хороший діалог”, – зазначив Білоус. У той же час він не уточнив дату проведення зборів акціонерів ЗАлК.
Як відомо, 10 червня суд повернув у держвласність пакет акцій ВАТ “Запорізький виробничий алюмінієвий комбінат” загальною номінальною вартістю понад 105 млн гривень, що становить 68,01% статутного фонду товариства.
Як повідомлялося, пакет акцій ВАТ “Запорізький виробничий алюмінієвий комбінат” у розмірі 68,01%, перебував у власності кіпрської компанії “Velbay Holdings Limited”, яку пов’язують з російською компанією “РусАл” Олега Дерипаски.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас