У Раді запропонували збільшити страхову суму до 1 млн грн за шкоду, заподіяну потерпілим у ДТП — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Раді запропонували збільшити страхову суму до 1 млн грн за шкоду, заподіяну потерпілим у ДТП

Особисті фінанси
419
Народні депутати Михайло Довбенко та Анатолій Матвієнко підготували і внесли у Верховну Раду зміни до Закону “Про обов’язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів”.
Згідно зі змінами передбачається збільшити розмір страхової суми до 1 млн грн за шкоду, заподіяну потерпілим у ДТП.
“У законопроекті, зокрема, передбачається поетапно до 2020 року підвищити розмір страхової суми за шкоду, заподіяну життю та здоров’ю потерпілих до 1 мільйона гривень, а за шкоду, заподіяну майну потерпілих – 500 тисяч гривень і змінити склад і функції Координаційної ради МТСБУ в Законі у зв’язку з її поєднанням з Президією МТСБУ “, – зазначили народні депутати.
Нагадаємо, що Мінсоцполітики повинно було до 1 липня об’єднати два фонди – Фонд соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань і Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, щоб об’єднаний Фонд соціального страхування заробив. Однак, цього не сталося.
Законопроект № 2775 надає можливості виконавчим дирекціям двох фондів створити ліквідаційні комісії та реорганізувати свої фонди.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас