ФГВФО зобов'язав організаторів торгів продавати активи неплатоспроможних банків виключно на електронних майданчиках — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ФГВФО зобов'язав організаторів торгів продавати активи неплатоспроможних банків виключно на електронних майданчиках

Кредит&Депозит
341
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб зобов’язав організаторів торгів здійснювати продаж активів неплатоспроможних банків виключно на електронних майданчиках.
Про це йдеться в повідомленні Фонду.
Це передбачено рішенням виконавчої дирекції фонду від 25 червня 2015 року.
Це дозволить прискорити процес продажу активів, забезпечує зручність і швидкість обміну інформацією і сприяє залученню широкого кола потенційних покупців.
Згідно із зазначеним рішенням, організатор торгів через свій веб-сайт повинен забезпечити безперешкодний допуск до участі в торгах та рівні умови для всіх учасників.
Ще одна вимога – технічна можливість одночасного обслуговування (проведення) не менше 100 торгів одночасно.
Сайт повинен бути розміщений на власному доменному імені без необхідності пересилання на інші ресурси і сторінки в мережі Інтернет.
Виставлене на продаж майно неплатоспроможних банків повинно мати чітку категоризацію залежно від типу майна: автотранспорт, нерухомість, кредити, меблі, комп’ютерна техніка, банківське обладнання, інші основні засоби тощо.
Організатори торгів повинні привести у відповідність до вимог свої електронні торгові майданчики до 1 вересня 2015 року.
Як повідомляло агентство, у травні Міністерство фінансів в рамках ініційованого плану реформ прийняло рішення про впровадження системи електронних торгів для допорогових закупівель товарів і послуг за власні кошти.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас