Квіташвілі про свою можливу відставку: "Хтось хоче і далі" пиляти "гроші МОЗ" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Квіташвілі про свою можливу відставку: "Хтось хоче і далі" пиляти "гроші МОЗ"

Казна та Політика
528
Міністр охорони здоров’я України заявив, що не боїться свого можливого звільнення і продовжить реформувати довірену йому галузь.
“Я в Україну приїхав робити реформи. Сьогодні ми готові все це робити, у нас все готово”, – сказав він, зазначивши, що його відомство вже готове змінити систему держзакупівель.
За словами міністра, багато хто незадоволений тим, що втрачають свої доходи від МОЗ. “Це перший і, я думаю, останній шанс для України почати реформи”, – підкреслив він.
Квіташвілі заявив, що протягом 6 місяців якісь сили чинять опір у реформуванні системи охорони здоров’я.
“Для мене абсолютно зрозуміла ситуація. Деяким товаришам реформи не потрібні, деяким товаришам потрібно те, що відбувалося в Україні в останні 25 років, щоб сиділи, пиляли гроші тихо, щоб були завжди кризи, щоб під кризи, під шумки закуповувати якісь ліки , щоб нічого не змінювалося в системі охорони здоров’я, щоб установи так і залишилися радянськими, смердючими, під державним контролем, де всі крадуть, починаючи з 2 грн за один день за харчування людини, закінчуючи ліками. Я по країні їжджу, катастрофічна ситуація “, – сказав він.
Голова МОЗ зазначив, що “зараз йде останній бій, який ми просто повинні витримати”.
“Те, що я бачу сьогодні, абсолютно незрозуміло. По-перше, якщо депутати вимагають службове розслідування – на що відреагував прем’єр-міністр і призначив це розслідування – хоч дочекалися б звіту про це розслідуванні. Розслідування закінчується 10 липня. Про що взагалі йдеться ? Люди, які говорять про мене, я з ними ніколи не зустрічався. Ніхто не зацікавлений, ніхто не приходив, не питав абсолютно “, – підсумував Квіташвілі.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас