Для реконструкції дитсадків у Києві виділять близько 4,5 млн євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Для реконструкції дитсадків у Києві виділять близько 4,5 млн євро

Казна та Політика
419
Майже 90% від суми, виділеної урядом Німеччини для розвитку соціальної інфраструктури в Україні, використовують для реконструкції столичних дитячих садків.
Про це повідомили в прес-службі київського міського голови.
КМДА та Український фонд соціальних інвестицій підписали угоду про співпрацю в рамках впровадження другої фази проекту “Сприяння розвитку соціальної інфраструктури”.
Угода передбачає підтримку переселенців зі Сходу України шляхом відновлення соціальної інфраструктури, необхідної для виховання дітей дошкільного віку.
В.Кличко зазначив, що цей проект впроваджується спільно з урядом Німеччини.
“Я звернувся до уряду Німеччини, і вони погодилися надати кошти для розвитку соціальної інфраструктури в Україні. Було виділено 5 млн євро. Майже 90% від цієї суми піде на ремонт і реконструкцію дошкільних навчальних закладів у Києві, а саме – на відновлення додаткових груп у дитячих садках міста. Ми вдячні уряду Німеччини за таку допомогу”, – підкреслив мер Києва.
За його словами, це дуже важливо, оскільки дитячі садки столиці перевантажені, а в чергах – 14 тисяч дітей, позачергово в столиці прийняли майже 3 тисячі дітей переселенців із зони АТО.
Першою хвилею проекту передбачено відновлення 15 групових приміщень на 300 місць в 4 дитячих садах. По одному закладу в Деснянському та Подільському районах і два – в Дарницькому районі.
Мер Києва також додав, що в цілому на ці кошти в столиці планується додатково відкрити 2 тисячі місць у відремонтованих садочках.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас