Міноборони відзвітувало про виплати бійцям за участь в АТО — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міноборони відзвітувало про виплати бійцям за участь в АТО

Казна та Політика
360
Станом на 25 червня 14,164 мільйона гривень було виплачено як грошову винагороду за безпосередню участь у бойових діях 2728 військовослужбовцям ЗС України – захисникам Батьківщини.
Про це йдеться в повідомленні Міноборони.
Нагадаємо, що згідно з постановою Кабінету міністрів “Про особливості виплати винагород військовослужбовцям, особам рядового і начальницького складу в особливий період та під час проведення антитерористичних операцій” на початку лютого наказом Міністра оборони був затверджений порядок та умови виплати винагород та механізм підтвердження виконання окремих завдань у час АТО.
За безпосередню участь у бойових діях військовослужбовцям виплачується додаткова винагорода в розмірі 1000 гривень за кожну добу такого участі.
Виплата зазначеної нагороди здійснюється на підставі підтвердження штабу АТО, бойового наказу, журналу бойових дій, бойового донесення та наказу командира військової частини.
Всього станом на 25 червня Міноборони виплатило грошових винагород на суму 16,655 мільйона гривень, включаючи нагородами за знищену ворожу техніку й успішно виконані бойові завдання.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас