Для України зменшили розмір членського внеску до бюджету Євроконтролю — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Для України зменшили розмір членського внеску до бюджету Євроконтролю

Казна та Політика
231
Країни-члени Європейської організація з безпеки повітряної навігації (Євроконтролю) проголосували за зменшення розміру членського внеску для України.
Згідно з прийнятим рішенням України оплатить внесок виключно за I квартал 2015 року, а решта суми буде відшкодована з резервного фонду організації, повідомляє прес-служба Державного підприємства обслуговування повітряного руху України (Украерорух).
“На останньому засіданні Тимчасової Ради Євроконтролю нам вдалося переконати делегатів країн-членів врахувати зменшення обсягів повітряного руху в повітряному просторі України та зробити виняток для нашої держави, зменшивши суму членського внеску для України. Також хочу висловити подяку всім країнам-членам Євроконтролю за солідарну позицію і підтримку України “, – сказав директор Украероруху Дмитро Бабейчук.
Повідомляється, що остаточний розрахунок за членському внеску України до бюджету Євроконтролю в 2015 році буде виконано в 4-му кварталі.
Орієнтовно сума складе 200 тис. євро, тоді як, у відповідності з методикою розрахунку сплати членських внесків, наша держава повинна була сплатити в 2015 році 9,1 млн євро.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас