В Україні триває справжня інформаційна кампанія проти виведення економіки з тіні, - Яресько — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні триває справжня інформаційна кампанія проти виведення економіки з тіні, - Яресько

Казна та Політика
3308
Сьогодні в Україні триває справжня інформаційна кампанія проти кількох кроків, що дозволять швидко та ефективно вивести значну частину економіки України з тіні – перш за все, проти запровадження електронного адміністрування ПДВ, та проти запровадження реєстраторів розрахункових операцій (РРО). Про це на своїй сторінці в Facebook написала міністр фінансів України Наталія Яресько.
“Запровадження РРО – це питання справедливості. Адже, в той час, як сьогодні частина підприємців працює прозоро, відповідально та чесно платить податки, та тим самим, беруть участь у фінансуванні соціальних видатків, оборонних та інших потреб держави, інша частина підприємців ухиляється від цього”, – написала міністр.
“Мінфін категорично не підтримує рух проти обов’язкового застосування РРО. Цей шлях в минуле. Ми повинні рухатися вперед, відповідати європейським стандартам ведення бізнесу, яке дозволить нам крок за кроком приблизитися до європейських стандартів життя”, – йдеться у повідомленні.
Нагадаємо, запровадження реєстраторів розрахункових операцій (РРО) з 1 липня 2015 року має стати обов’язковим для платників податку ІІІ групи єдиного податку, і з 1 січня 2016 року – для платників ІІ групи є обов’язковим.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас