У Львові збудують індустріальний парк за допомогою голландців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Львові збудують індустріальний парк за допомогою голландців

Казна та Політика
861
Львівська конкурсна комісія визначила компанію “Сітіпарк Львів”, дочку голландської фірми CTP, переможцем інвестиційного конкурсу на будівництво індустріального парку “Рясне-2”.
Про це повідомила прес-служба мерії.
Згідно з бізнес-планом, інвестор вкладе в будівництво 50 млн євро. Площа парку становитиме 100 тисяч квадратних метрів, на яких планується розмістити 20-30 виробництв. При цьому терміни будівництва не визначені, тому що тільки на підведення комунікацій до майданчика потрібно близько року. У кращому випадку безпосереднє будівництво парку почнеться в 2016 році.
Поки що в Україні немає жодного індустріального парку.
CTP є великим європейським забудовником. “Оглянувши їх об’єкти в Словаччині та Чехії, ми були вражені рівнем і культурою будівництва, а також тим, які відомі екологічні компанії там працюють. СТР має базу контактів, яка охоплює більше 400 великих підприємств, які можна використовувати в індустріального парку у Львові, серед яких Bosch, Siemens, LEGO та інші. Тому ми дуже зацікавлені, щоб така компанія зайнялася реалізацією нашого проекту “, – цитує прес-служба начальника інвестиційного управління мерії Ольгу Сивак.
CTP побудувала кілька десятків індустріальних майданчиків у Чехії, також вона оперує в Словаччині та Румунії.
Нагадаємо, окрім “Рясне-2” планується створити індустріальні парки “Долина” в Івано-Франківській області та “Славута” у Хмельницькій.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас