Партнер PwC Кріс Вейлс консультуватиме Мінфін з питань податкової та інституційної реформи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Партнер PwC Кріс Вейлс консультуватиме Мінфін з питань податкової та інституційної реформи

Казна та Політика
218
Партнер міжнародної аудиторської компанії PwC Кріс Вейлс призначений помічником заступника міністра фінансів Олени Макєєвої, повідомляється на сайті Міністерства фінансів.
К.Вейлс консультуватиме міністерство з питань податкової та інституційної реформи. Він є членом Консультаційної ради Оксфордського університету і Ради Інституту фіскальних досліджень, був головним радником з податкової реформи Гордона Брауна і Тоні Блера (прем’єр-міністри Великобританії), а також членом Ради економічних консультантів при Казначействі Великобританії. З ініціативи К.Вейлса пройшло об’єднання митниці та податкової у Великій Британії в 2005 році.
Кріс Вейлс – випускник Кембриджського університету, має докторський ступінь з середньовічної історії, є дипломованим аудитором вищої кваліфікації.
Мінфін нагадав, що в лютому призначив колишнього заступника прем’єр-міністра і міністра фінансів Словаччини Івана Міклоша радником з податкового адміністрування та реорганізації державних фінансів. У квітні радником міністра фінансів був призначений Роберт Ф.Конрад, який протягом 30 років проконсультував понад 40 країн у сфері податкової політики та законодавства у сфері природних ресурсів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас