Починаються виплати вкладникам банку "Київська Русь" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Починаються виплати вкладникам банку "Київська Русь"

Кредит&Депозит
1333
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) з 17 червня починає виплати коштів вкладникам ліквідованого ПАТ “Банк” Київська Русь “.
Як повідомляє прес-служба Фонду, для отримання коштів вкладники ПАТ “Банк” Київська Русь “можуть звертатися до відділень шести банків, перелік яких наведено в таблиці, зазначеної на сайті ФГВФО. Банк, який здійснює виплату коштів, визначається залежно від місця укладання договору банківського вкладу/рахунку з ПАТ “Банк” Київська Русь “.
Відшкодування вкладникам, які з яких-небудь причин не звернуться в банк-агент у вищевказаний період, здійснюватимуться за результатами розгляду їх індивідуальних письмових звернень на адресу Фонду до дня внесення запису про ліквідацію банку як юридичної особи до Єдиного державного реєстру юридичних осіб.
Для отримання гарантованої суми відшкодування вкладникам необхідно звернутися в зазначені відділення та пред’явити паспорт та документ про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер). Виплати відшкодування також будуть здійснюватися іншим особам на підставі нотаріально посвідченої довіреності.
Виплати відшкодувань вкладникам будуть здійснюватися в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення Фондом банку з ринку, але не більше 200 тис. грн.
За матеріалами:
FinMaidan
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас