Подкаст 64: Майбутнє банківської системи в Україні. Чого очікувати? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
БІЗНЕС

Подкаст 64: Майбутнє банківської системи в Україні. Чого очікувати?

2479
Як довго буде продовжуватись “чистка” банківської системи? Що потрібно для того, щоб зберегти ті банки, які ще “живі”? Про це і не тільки ви почуєте в нашому свіжому випуску подкастів на Finance.UA.
В новому випуску ведучі програми в рубриці новин обговорили новий кредитний транш від МВФ. В свою чергу ведучий Станіслав вважає, що готовність МВФ співпрацювати з українським урядом є поганим сигналом. І гроші, які МВФ планує надати Україні, не грають великої ролі, з точки зору зовнішніх боргів України.
Також, ведучі прокоментували новину, яка зібрала багато коментарів на нашому сайті. Справа в тому, що більше 40% українців підтримують введення смертної кари для корупціонерів. Власне, як зауважив Стас напруга у людей буде зростати. Багато, хто памятає історіі інших країн і більшість з цих країн пройшли через систему боротьби з корупцією та корупціонерами.
В головній темі ведучі розбиралися в ситуації, що склалася у банківській системі. Зокрема, обговорили кредитні портфелі банків, а також, пропозицію від депутатів Верховної Ради дозволити вкладникам неплатоспроможних банків конвертувати їх кошти в акції. Не пройшла повз увагу й ініціатива Нацбанку щодо продовження «кредитних канікул» до 10 червня 2020 року. Про це йдеться в постанові НБУ №363 «Про заходи щодо зміни умов користування кредитами для підтримки ліквідності банків та операціями репо».
В рубриці “Від зарплати до зарплати” ведучі обговорили можливе подорожчання бензину до 30 гривень за літр та чому саме українці користуються послугами приватних лікарів.
Хронометраж випуску:
00:48 – Новини
05:41 – Головна тема
01:01:20 – “Від зарплати до зарплати”
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас