HSBC і JPMorgan можуть вивести частину операцій з Британії, - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

HSBC і JPMorgan можуть вивести частину операцій з Британії, - ЗМІ

Кредит&Депозит
197
Банківська група HSBC і фінансовий конгломерат JPMorgan Chase & Co обговорюють можливість перенесення частини операцій з Великобританії на тлі побоювань можливого виходу країни з Європейського союзу (ЄС).
Як повідомляє видання The Times, в якості прямого мотиву часткового перенесення діяльності банків видання вказує більш жорсткі правила ведення бізнесу, з якими вони можуть зіткнутися за межами єврозони.
Зокрема, JP Morgan близький до створення в Люксембурзі банку для клірингу операцій в єврозоні, повідомляє видання. При цьому переведення операцій в іншу країну ЄС не призведе до перенесення великої кількості робочих місць в Люксембург, і в Лондоні залишиться європейська штаб-квартира JPMorgan, повідомило виданню джерело.
Уряд Великобританії в кінці травня вніс до парламенту законопроект про референдум щодо виходу Британії з ЄС. Питання референдуму в законопроекті формулюється як “Чи повинно Сполучене Королівство залишитися членом Європейського союзу?”. Термін проведення референдуму позначений як “не пізніше 31 грудня 2017 року».
Група HSBC Holdings plc була утворена в 1990 році як компанія, що контролює діяльність існував з 1865 року банку HSBC (Hongkong and Shanghai Banking Corporation). Офіси групи розташовані в 88 країнах.
Інвестбанк JP Morgan Chase заснований в 1799 році і є одним зі світових лідерів у сфері надання інвестиційних банківських послуг і довірчого управління. В даний час банк веде діяльність більш ніж в 60 країнах.
За матеріалами:
ПРАЙМ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас