Банк Кредит Дніпро виплатить компенсацію вкладникам банку «Київська Русь» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк Кредит Дніпро виплатить компенсацію вкладникам банку «Київська Русь»

Кредит&Депозит
1760
Банк Кредит Дніпро став банком-партнером Фонду гарантування вкладів фізичних осіб в рамках здійснення виплат компенсації клієнтам визнаного неплатоспроможним банку «Київська Русь» в чотирьох областях України: Дніпропетровській, Запорізькій, Полтавській та Донецькій.
Вкладники можуть записатися в будь-яке найближче відділення банку у своєму місті на зручний для них час: звернувшись за номером спеціально відведеній гарячої лінії 0 800-507-708; залишивши повідомлення і замовивши дзвінок на офіційному сайті фінустанови; зв’язавшись по Skype.
Усі виплати будуть здійснюватися відповідно до закону «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб» згідно з реєстром вкладників, які мають право на відшкодування за рахунок коштів Фонду.
Максимальний розмір суми, гарантованої до відшкодування, включаючи відсотки, становить 200 тис. грн. При відвідуванні відділень Банку Кредит Дніпро вкладникам банку «Київська Русь» для отримання своїх коштів необхідно мати при собі паспорт та реєстраційну картку платника податків.
За матеріалами:
FinMaidan
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас