У Києві розробили положення про проведення інвестконкурсів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві розробили положення про проведення інвестконкурсів

Казна та Політика
116
Київська влада розробила положення про проведення інвестиційних конкурсів. Про це повідомили в прес-службі Київради.
На останньому засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань містобудування, архітектури та землекористування депутати підтримали і рекомендували до прийняття на пленарному засіданні Київради проект рішення “Про затвердження Положення про проведення інвестиційних конкурсів”.
Як повідомляється, згідно з положенням, відтепер для підготовки та проведення інвестиційних конкурсів виконавчий орган Київради (КМДА) утворює комісію, склад якої формується за принципом: 50% – громада, яку представляють обрані депутати Київради, і 50% – співробітники КМДА.
Персональний склад комісії затверджується розпорядженням міської державної адміністрації за поданням організатора інвестконкурсу – Департаменту економіки та інвестицій КМДА.
Комісію очолює перший заступник, або заступник без приставки “перший”, голови КМДА.
Засідання комісії проводиться відкрито і при необхідності, але не рідше одного разу на 20 днів.
Згідно з цим положенням, об’єктами інвестування можуть бути будинки, будівлі, споруди будь-якого призначення, їх комплекси, об’єкти інженерно-транспортної інфраструктури комунальної власності, які плануються реконструювати, реставрувати, капітально відремонтувати, технічно переоснащувати т.і., крім випадків, заборонених законодавством.
Також це стосується рухомого майна та обладнання.
В інвестиційному конкурсі можуть брати участь фізичні та юридичні особи. Фізичні особи – підприємці України та іноземних держав. Не допускаються до участі в конкурсі претенденти, які визнані банкрутом, що мають прострочену заборгованість зі сплати податків і зборів, не виконали або виконали неналежним чином інвестиційні договори або не надали відповідні підтверджуючі фінансові документи.
Проект рішення повинен ще бути узгоджений постійними комісіями Київради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку, комісії з питань власності та комісії з питань торгівлі, підприємництва та регуляторної політики.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас