На реорганізацію Держлікслужби виділять 3,66 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На реорганізацію Держлікслужби виділять 3,66 млн грн

Казна та Політика
238
Кабінет міністрів додатково виділив 3,668 млн грн на здійснення заходів з реорганізації Державної служби з лікарських засобів (Держлікслужба).
Згідно з розпорядженням уряду №512 від 20 травня, зокрема, з цієї суми 2,097 млн грн буде направлено на оплату праці, 257,1 тис. грн – на оплату комунальних послуг та енергоносіїв.
Як повідомлялося, в травні Держлікслужба призупинила роботу низки своїх територіальних підрозділів, пояснивши це тим, що фінансування їхньої діяльності передбачено тільки на перший квартал 2015 року.
У свою чергу МОЗ поклав відповідальність за припинення роботи територіальних органів служби на її керівництво. Згідно з роз’ясненням, опублікованим на сайті МОЗ, Держлікслужба не виконала зобов’язання щодо реорганізації відомства відповідно до постанови Кабінету міністрів України №442 від 10 вересня 2014 року “Про оптимізацію системи центральних органів виконавчої влади” в частині злиття Держлікслужби та Державної служби з контролю за наркотиками.
Державним бюджетом України на 2015 рік були передбачені асигнування для виплати заробітної плати лише за січень-березень. У зв’язку з непроведенням керівництвом Держлікслужби у встановлений термін заходів щодо реорганізації фінансових ресурсів виплати заробітної плати у квітні-травні не передбачені.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас