Одеську міліцію очолить грузинський генерал — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Одеську міліцію очолить грузинський генерал

Казна та Політика
899
Екс-заступник міністра внутрішніх справ Грузії Гіоргі Лордкіпанідзе, який отримав у четвер українське громадянство, почне працювати на посаді начальника облуправління міліції Одеської області в понеділок, повідомив голова облдержадміністрації Міхеіл Саакашвілі.
«Він почне у понеділок», – сказав М. Саакашвілі, відповідаючи на відповідне запитання журналістів на прес-конференції в п’ятницю в Києві.
Глава ОДА підкреслив, що бачить головною проблемою корумпованість органів внутрішніх справ, оскільки «не можна очікувати від корумпованого органу ефективної роботи».
Пояснюючи, чому він запропонував кандидатуру Г. Лордкіпанідзе як начальника ГУ МВС України в Одеській області, М. Саакашвілі сказав: «Я не знайшов іншого виходу».
«Ми шукаємо всюди українців. Він уже добирає команду й буде наводити лад», – запевнив голова облдержадміністрації.
Як повідомлялося, раніше М. Саакашвілі під час прес-конференції повідомив журналістам, що Одеську міліцію очолить генерал із Грузії. ЗМІ повідомили, що ішлося про Гію Лордкіпанідзе, який працював заступником міністра міліції Грузії.
11 червня президент України Петро Порошенко підписав указ про надання українського громадянства Г. Лордкіпанідзе.
Згідно із законодавством, наказ про призначення начальника ГУ МВС України в областях підписує міністр внутрішніх справ України.
Нагадаємо, наприкінці травня президент України Петро Порошенко призначив Саакашвілі головою Одеської обласної державної адміністрації. Також Порошенко підписав указ про надання українського громадянства Міхеілу Саакашвілі.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас