Для кредитування ФГВФО в травні випущено ОВДП на суму 3,8 млрд грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Для кредитування ФГВФО в травні випущено ОВДП на суму 3,8 млрд грн

Кредит&Депозит
249
Для кредитування Фонду гарантування вкладів фізичних осіб Міністерство фінансів України в травні випустило ОВДП на суму 3,8 млрд грн, передає прес-служба Нацбанку.
“У травні був здійснено випуск ОВДП з метою надання кредиту Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на загальну суму 3,8 млрд грн (з початку року – 7,1 млрд грн) із середньозваженою дохідністю 11,93% річних”, – говориться в огляді “ Основні тенденції грошово-кредитного ринку України за травень 2015 року “, розміщеному на сайті регулятора.
Також повідомляється, що протягом травня Міністерство фінансів України не здійснювало випуск ОВДП для збільшення статутних капіталів банків та інших юридичних осіб.
“Загалом, з початку року для цих цілей був здійснено випуск ОВДП на загальну суму 29,3 млрд грн (з них 3,2 млрдгрн – АТ” Укргазбанк “; 26,1 млрд грн – НАК” Нафтогаз України “)”, – відзначили в НБУ.
Крім того, в Нацбанку відзначили, що погашення та сплата доходу по ОВДП здійснювалися своєчасно і в повному обсязі, який з початку року склав 82,8 млрд грн, в тому числі погашення номінальної вартості – 61,3 млрд грн, сплата купонного доходу – 21 , 5 млрд грн.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас