Українські банкіри в період кризи виявилися ефективніше експатів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українські банкіри в період кризи виявилися ефективніше експатів

Кредит&Депозит
567
В рамках дослідження банкіри за допомогою голосування самі визначили кращих серед своїх колег.
У ТОП-10 в номінації «Кращий топ-менеджер банку» увійшли лише два іноземці: Стівен Фішер, голова правління Сітібанку, а також Тамаш Хак-Ковач, голова правління ОТП Банку.
Інші місця в десятці кращих керівників банків розділили топ-менеджери, які мають українське походження і величезний досвід роботи в українських реаліях.
Перші місця рейтингу в номінації «Кращий топ-менеджер банку» зайняли глава правління ПриватБанку Олександр Дубілет, керівник банку «Михайлівський» Ігор Дорошенко і екс-керівник Креді Агріколь Банку Євгенія Чемерис. Їхні кандидатури набрали найбільше число голосів банкірів, які взяли участь у проекті.
«Номінантами стали тільки перші особи банків, які частіше за інших згадані в анкетах. У підсумку на звання кращого топ-менеджера був номінований 21 банкір. Крім загальної кількості голосів при визначенні кращого топ-менеджера враховувались якісні показники діяльності очолюваного ним банку – приріст активів за рік і фінансовий результат установи. Ці критерії виявлялися вирішальними у разі рівної кількості голосів », – пояснили принципи формування рейтингу в” Фінансовому клубі “.
У ході дослідження «50 провідних банків України-2015» були визначені також кращі керівники напрямків роздрібного та корпоративного кредитування. У кожній з номінацій «Кращий роздрібний банкір» і «Кращий корпоративний банкір» найбільше число лідерських місць також зайняли українські банкіри.
З експатів в ТОП-5 «Кращий роздрібний банкір» увійшов лише Себастіан Рубай, заступник голови правління – член правління з роздрібного бізнесу Першого Українського міжнародного банку. Перше місце в рейтингу кращих роздрібних банкірів зайняв Олег Гороховський, Перший заступник голови правління – керівник напрямку «Кредитні картки та зарплатні проекти» ПриватБанку.
У ТОП-5 «Кращий корпоративний банкір» увійшли два експата: Жан-Люк Дегель, запредправленія, начальник департаменту корпоративного бізнесу УкрСиббанку, а також Артур Іліяв, перший заступник голови правління банку ВТБ. Перше місце в рейтингу кращих корпоративних банкірів зайняла Лариса Бондарєва, член правління Креді Агріколь Банку.
За матеріалами:
FinMaidan
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас