Голову Укрсоцбанку призначено в російський Юнікредит — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Голову Укрсоцбанку призначено в російський Юнікредит

Кредит&Депозит
1363
Чинний голова правління Укрсоцбанку Граціано Камелі переїде до Росії розвивати російську “дочку” групи UniCredit, говориться в сьогоднішньому повідомленні російського Юнікредіта.
Граціано Камелі йде з Укрсоцбанку з 1 липня. Кандидатура на пост голови правління Укрсоцбанку “буде оголошена найближчим часом”, повідомили в українській “дочці” UniCredit Group.
Наглядова рада російського АТ “ЮніКредит Банк” 3 червня ухвалила рішення затвердити кандидатуру Граціано Камелі на посаду головного директора з операційних питань, члена правління, виконавчого віце-президента АТ «ЮніКредит Банк» за умови погодження його кандидатури з Центральним Банком Російської Федерації.
У рішенні № 206 / C також говориться, що банк направить в Центральний Банк Російської Федерації клопотання про погодження кандидатури Граціано Камелі на зазначені посади, а також як особи, на яку передбачається покладати тимчасове виконання обов’язків голови правління АТ «ЮніКредит Банк», з правом підпису грошово-розрахункових документів.
Право підпису клопотання, анкети та інших документів, необхідних для погодження кандидатури Граціано Камелі, надані директору департаменту по роботі з персоналом АТ «ЮніКредит Банк» тотара Джанлуці.
Граціано Камелі займе цю посаду замість Прівершека Клауса, який звільнився20 травня за власним бажанням.
Граціано Камелі почав свою кар’єру в UniCredit Group в кінці 2005 року в якості голови відділу планування та контролю в Banca di Roma, з 2006 по 2008 рік очолював департамент роздрібних і приватних продажів в Banca di Roma. З 2008 року обіймав посаду голови роздрібних продажів ЦСЄ, а також пост заступника глави підрозділу роздрібних продажів ЦСЄ у Відні. Восени 2010 року Граціано Камелі приєднався до команди ПАТ “Укрсоцбанк”, зайнявши посаду генерального менеджера. Зараз він обіймає посаду голови правління Укрсоцбанку.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас