ChangeInfo.ru і Obmenka.ua будуть обмінюватися електронними грошима — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ChangeInfo.ru і Obmenka.ua будуть обмінюватися електронними грошима

Валюта
491
Сервіс моніторингу обмінників ChangeInfo.ru і його партнер Obmenka.ua почали співпрацю з обміну електронних грошей.
Моніторинг обмінників ChangeInfo.ru допомагає зробити вибір серед широкого асортименту сервісів електронних обмінів. Статистика обмінних пунктів, що надається ChangeInfo.ru, дозволяє без особливих зусиль зрозуміти, де краще обміняти електронні гроші, а також розрахувати мінімальну комісію і найбільш вигідний курс. У списку компанії тільки надійні і перевірені партнери, які здійснюють операції в будь-якому напрямку, миттєво і без комісій.
Obmenka.ua — надійний обмінний сервіс, що дозволяє за хвилину перевести і вивести кошти на рахунок в іншій платіжній системі, на банківську картку ПриватБанку або Ощадбанку. Obmenka.ua є офіційним обмінником Webmoney та надає послуги з виведення і обміну електронних грошей цієї системи та інших. Швидкий обмін і переказ в різній валюті можна здійснити на карти Visa/MasterCard, рахунки в банках Сбербанк, Альфабанк. Також можливий обмін і переказ електронних грошей, обмін WebMoney, Okpay, Яндекс.Грошi, Perfectmoney, Qiwi.
Obmenka.ua гарантує користувачам високу швидкість і безпеку роботи. У сервіса не виникає проблем з нестачею валют, а курс дозволяє зробити обмін на вигідних умовах. Для зареєстрованих користувачів надаються знижки, що дозволяють економити на комісії і отримувати більше грошей. Цей приємний бонус відрізняє Obmenka.ua від інших обмінників. Також Obmenka.ua є сертифікованим партнером Яндекс.Грошi. Сайт використовує сучасні технології для дотримання безпеки угод.
Більш докладно про операції з електронними грошима можна дізнатися у фахівців Changeinfo.ru по електронній пошті support@changeinfo.ru.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас