Українська "дочка" ВТБ планує в 2015 р скоротити точки присутності і персонал — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українська "дочка" ВТБ планує в 2015 р скоротити точки присутності і персонал

Кредит&Депозит
857
Українська “дочка” ВТБ планує в 2015 році скоротити кількість точок присутності до 50 з 60 на початок року, повідомив керівник департаменту дочірніх компаній – старший віце-президент ВТБ Михайло Якунін.
“У нас чіткий план щодо оптимізації” ВТБ (Україна) “- до кінця цього року ми повинні скоротити чисельність персоналу до рівня трохи менше 1 тис. чоловік. Зараз число співробітників становить 1,2 тис. осіб, в кращі часи, на кінець 2012 року, в українському банку працювало близько 4 тис. чоловік. Крім того, ми плануємо скоротити кількість точок присутності до 50. Раніше було близько 130 точок, на початок поточного року – близько 60 “, – заявив він.
М.Якунін також повідомив, що група поки не веде предметних переговорів про продаж української “дочки” Банку Москви.
“Зрозуміло, що на Україні ситуація непроста, і не так багато охочих купити актив. Я думаю, що цього року ми повинні визначитися, що буде з банком”, – сказав він.
Група вже кілька років намагається продати свій український БМ банк. Основним претендентом на покупку кредитної організації вважався “Смарт-холдинг” українського бізнесмена Вадима Новинського. Однак згодом угода зірвалася, а основний банківський актив В.Новинського – банк “Форум” – був визнаний неплатоспроможним.
В якості іншого сценарію розвитку банку розглядалася його приєднання до “ВТБ (Україна)”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас