В "Укрнафті" спростували інформацію про нове захоплення офісу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В "Укрнафті" спростували інформацію про нове захоплення офісу

Енергетика
207
В ПАТ “Укрнафта” спростували інформацію про те, що в офіс компанії проникли озброєні люди. Про це журналістам біля будівлі компанії повідомила директор департаменту з організаційної роботи Оксана Поліщук.
“Швидше за все, ви зібралися, тому що, я так розумію, деякі депутати виставляють недостовірну інформацію. Я так розумію, ця інформація про те, що у нас в камуфляжах знаходяться якісь люди. Ця інформація не відповідає дійсності”, – сказала вона.
За її словами, компанія працює в штатному режимі.
“Сьогодні “Укрнафта” працює в штатному режимі, охороняє її безпосередньо наша охорона, яка безпосередньо завжди нас охороняє. Ніяких інших людей, людей у камуфляжах бути не може і не було”, – підкреслила Поліщук.
Як повідомила представник “Укрнафти”, компанія готує офіційну відповідь на заяву про захоплення компанії.
Вона пояснила, що керівництво не вийшов до журналістів, бо готується до Наглядовій раді.
“Керівництво вийти не може, тому що зараз все керівництво зайнятий підготовкою до Спостережній раді, який буде 29 числа”, – сказала Поліщук.
Нагадаємо, народний депутат від “Самопомочи” Вікторія Войцицкая сьогодні повідомила, що будівлю ПАТ “Укрнафта” в Києві зайняло близько 100 бійців, які належать до охоронним структурам українського бізнесмена Ігоря Коломойського.
Як відомо, на 29 травня заплановано засідання наглядової ради “Укрнафти”. До порядку денного включені питання попереднього розгляду звіту правління “Укрнафти” про результати фінансово-господарської діяльності за 2014 р., а також обрання секретаря наглядової ради.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас