"Паралель" Ахметова планує розширити присутність в оптовому сегменті продажів нафтопродуктів на 70% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Паралель" Ахметова планує розширити присутність в оптовому сегменті продажів нафтопродуктів на 70%

Енергетика
248
Паливна компанія “Паралель”, що експлуатує однойменну мережу автозаправних станцій (АЗС), планує за підсумками 2015 року збільшити оптові продажі нафтопродуктів, мінімум, на 70%.
Як повідомила прес-служба компанії, з початку 2015 року “Паралель” наростила продажі нафтопродуктів в оптовому сегменті більш ніж на 15% порівняно з аналогічним періодом 2014 року. Найбільше зростання спостерігається в напрямку продажів великим оптом, де зростання склало 26%.
У компанії пояснили такі показники збільшенням обсягів поставок на підприємства групи “СКМ” і виходом на відкритий ринок крупнооптових продажів.
“Незважаючи на нестабільність оптового ринку, ми бачимо великий потенціал у цьому сегменті і маємо намір активно його розвивати. Сьогодні ми працюємо над реалізацією цілого комплексу заходів, які, за нашими оцінками, дозволять нам до кінця цього року наростити оптові продажі нафтопродуктів, як мінімум, на 70%”, – цитується в повідомленні генеральний директор “Паралелі” Олена Хілієнко.
У компанії вважають, що така висока планка досяжна, враховуючи наявність у “Паралелі” прямих контрактів з провідними виробниками та чітко налагодженої схеми поставок, що дозволяє їй встановлювати конкурентоспроможні ціни на свій товар.
“Паралель” – великий регіональний оператор мереж з 41 АЗК, з них 18 АЗС є джоберами компанії, що використовують бренд “Паралель” на підставі відповідного договору (13 АЗС компанії “Донбаснафтопродукт” і 5 АЗС компанії “Нафтепромторг”). Також “Паралель” використовує торгову марку “Гефест” у Запорізькій області (1 АЗС) і виступає постачальником палива ще для 12 АЗС-партнерів.
ТОВ “Паралель-М ЛТД” контролює компанія Parallel Nafta Ltd., дочірня компанія групи “СКМ” Рината Ахметова.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас