Суд заарештував газ "Газа України" на 3,3 млрд грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд заарештував газ "Газа України" на 3,3 млрд грн

Енергетика
658
Суд заарештував газ на суму понад 3,3 млрд грн, який протягом 2010-2011 рр. державна компанія “Газ України” безкоштовно поставляла господарюючим суб’єктам.
Про це на брифінгу заявив начальник головного управління нагляду за кримінальними провадженнями Генеральної прокуратури України Юрій Севрук.
“Слідчі міліції під процесуальним керівництвом прокурорів головного комітету проводять розслідування проваджень і ведуть активну роботу з повернення вкрадених у держави коштів попередньої влади. У кримінальному провадженні за фактом розтрати державного майна колишніми державними службовцями державної компанії“Газ України”, які протягом 2010-2011 рр. безкоштовно здійснювали поставку господарюючим суб’єктам газ на загальну суму понад 3,3 млрд грн. За клопотанням прокурор наклав арешт на газ, який належить цьому господарюючому суб’єкту на загальну суму понад 3,3 млрд грн, а також накладено арешт на майно, яке належить ПАТ “Рівнеазот” на загальну суму понад 30 млн грн”, – заявив Севрук.
Нагадаємо, раніше Печерський районний суд Києва заарештував близько 500 млн куб. м природного газу групи компаній Ostchem Дмитра Фірташа.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас