Веломаршрут з Троєщини на Європейську площу обійдеться в 41 мільйон — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Веломаршрут з Троєщини на Європейську площу обійдеться в 41 мільйон

Казна та Політика
964
Вартість велосипедної інфраструктури та рекреаційного велосипедного маршруту «Житловий масив Троєщина – Європейська площа» складе приблизно 41 мільйон гривень.
Як повідомляють «Наші гроші» з посиланням на «Вісник державних закупівель», КП «Житлоінвестбуд-УКБ» 25 травня за результатами тендеру уклало угоду з КП «ШЕУ по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Деснянського району» м.Києва на шляхобудівельні роботи вартістю 40,86 млн гривень.
Маршрут мають завершити до вересня поточного року, по ходу встановлюючи підпірні стіни і огорожі, облаштовуючи освітлення. Роботи виконуватимуть в сім пускових комплексів: Труханівська, Парковий пішохідний міст; Хрещатий парк; проспект Генерала Ватутіна; вулиця Оноре де Бальзака; вулиця Марини Цвєтаєвої; вулиця Олександра Сабурова; вулиця Теодора Драйзера.
На участь у тендері подавалися тільки два підприємства, обидва комунальні – конкуренцію Деснянському ДЕУ склало Дніпровське ДЕУ, яке програло з різницею в 66 тис. грн, тобто 0,2%.
Незважаючи на те, що угода була підписана тільки 25 травня, за кілька днів до того КМДА вже повідомляла, що роботи тривають, і першу ділянку повинні відкрити вже до Дня міста, який цього року припадає на 30-31 травня.
За матеріалами:
Наші гроші
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас