В Україні заборонили відключати електрику на стратегічних об'єктах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні заборонили відключати електрику на стратегічних об'єктах

Енергетика
116
Кабінет міністрів України постановою №317 вніс зміни до Порядку обмеження електроспоживання споживачів до рівня екологічної броні електропостачання або повного припинення їм електропостачання.
Згідно зі змінами обмеження або припинення електропостачання не застосовується в особливий період щодо об’єктів державної власності, що мають стратегічне значення для економіки і безпеки держави у сфері телекомунікацій та зв’язку.
Якщо до таких об’єктів були застосовані обмеження або відключення електроенергії до набрання чинності даної постанови, то електропостачання таких об’єктів має бути відновлена протягом трьох діб з моменту набрання чинності постанови №317.
До об’єктів, які згадуються в урядовому документі, відносяться структури Концерну по радіозв’язку, радіомовлення і телебачення (КРРТ).
Нагадаємо, в лютому 2015 Тернопільська філія концерну була відключена від електропостачання, оскільки не змогла оплатити авансовий платіж енергопостачальної компанії.
Відключення філії призвело до того, що близько п’яти годин велика частина Тернопільської області залишалася без телесигналу і системи екстреного оповіщення.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас