"Укргазвидобування" вивело 7 інвестпроектів із договору про СД з "Карпатигаз" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укргазвидобування" вивело 7 інвестпроектів із договору про СД з "Карпатигаз"

Енергетика
230
ПАТ “Укргазвидобування” вивело сім інвестиційних програм по договору про спільну діяльність з ТОВ “Карпатигаз” щодо розробки, інтенсифікації та введення в експлуатацію свердловин.
Про це повідомляє прес-служба ПАТ.
Як зазначається, зміни, зокрема, стосуватимуться Залужанського, Тимофіївського, Куличихинського та Шебелинського родовищ.
Згідно з поправкою № 7 до ДСД, комплексною розробкою Залужанського родовища та збільшенням обсягів видобутку на Шебелинському родовищі займатиметься “Укргазвидобування”.
Укргазвидобування також самостійно проведе дорозвідку глибокозалягаючих горизонтів Кобзівського ГКР, Західно-Солохівського ГКР, Комишнянсткого ГКР, Опішнянського НГКР, Краснокутського ГКР, нафтових покладів Зачепилівського НГКР, виявлення техногенних покладів вуглеводнів та їх вивчення в межах Шебелинського ГКР.
Видобуток нафти з менілітових покладів Битків-Бабченського НГКР переходить до Укргазвидобування.
Дані інвестиційні проекти будуть включені до плану реалізації на 2016-2017 роки за рахунок власних інвестицій ПАТ “Укргазвидобування”.
Після поправки №7 до договору СД з ТОВ “Карпатигаз” діє 15 інвестиційних програм на суму 3 млрд. гривень. Зміни до договору не передбачають жодного розширення діяльності в межах СД.
Причиною скорочення інвестиційних програм стало невиконання в повній мірі ТОВ “Карпатигаз” інвестиційних зобов’язань по зазначеним проектам.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас