Мінфін оновив форму декларації з податку на нерухомість — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінфін оновив форму декларації з податку на нерухомість

Казна та Політика
1361
Наказом від 10.04.2015 № 408 Мінфін оновив форму Податкової декларації з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.
У першій графі декларації вказується її тип (звітна, звітна нова, уточнююча), код типу, порядковий номер за рік.
Далі необхідно вказати звітний період. Ця графа заповнюється у разі подання декларації за новостворені (нововведені) об’єкти житлової та/або нежитлової нерухомості або при переході права власності на об’єкт житлової та/або нежитлової нерухомості протягом звітного року (починаючи з місяця (номер місяця зазначається арабськими цифрами).
У наступній графі – повне найменування платника відповідно з реєстраційними документами. Далі вказується податковий номер.
Юрособи-нерезиденти, які не мають коду в Реєстрі підприємств та організацій України, відзначають реєстраційний номер платника податків, який присвоюється контролюючим органом.
Також вказується основний вид економічної деятельності.В наступній графі заповнюється місцезнаходження платника. За бажанням платника вказується електронна адреса та факс.
Далі – найменування контролюючого органу (за місцем знаходження об’єкта нерухомості), до якого подається декларація. Крім того, вказується код органу місцевого самоврядування за місцезнаходженням об’єкта нерухомості.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас