У Генштабі розповіли, який початковий рівень зарплати рядового в зоні АТО — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Генштабі розповіли, який початковий рівень зарплати рядового в зоні АТО

Казна та Політика
2274
Початковий рівень заробітної плати рядового солдата складає всього близько 1800 грн, однак при виконанні ним завдань безпосередньо в зоні антитерористичної операції йому виплачується надбавка в розмірі 100%.
Про це повідомив перший заступник начальника Головного управління оборонного та мобілізаційного планування Генерального штабу Збройних сил України Володимир Талалай.
“Якщо говорити без всяких надбавок, які є, то для солдата початковий рівень – це приблизно 1800 грн. При виконанні ним завдань безпосередньо в зоні проведення антитерористичної операції йому виплачується надбавка в розмірі 100%”, – зазначив він.
Крім того, представник Генштабу також нагадав, що постановою Кабінету Міністрів України передбачено широкий спектр додаткових виплат за виконання бойових завдань, як особисто військовослужбовцям, так і в складі підрозділів.
“Є відповідні виплати за знищений автомобіль, бронемашину, танк, а також за виконання завдань бригадою, полком, батальйоном. Тому це є досить потужною фінансовою базою, яка забезпечує привабливість служби в Збройних силах України”, – сказав Талалай.
За матеріалами:
Газета по-Українськи
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас