"Укравтодор" вже "залатав" ям на 720 мільйонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укравтодор" вже "залатав" ям на 720 мільйонів

Казна та Політика
220
Працівники Державного агентства автомобільних доріг України («Укравтодор») з початку року виконали близько 30% від запланованого обсягу ямкового ремонту доріг.
Про це під час Години запитань до уряду у Верховній Раді повідомив міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський.
«На сьогодні від всіх запланованих ямкових робіт близько 30% вже зроблено, станом на 1 травня 2015 використано близько 720 млн грн. Можу сказати, що ритмічність виплат з Казначейства досить непогана, і більшість регіонів кажуть, що такий ритмічності ще не було », – сказав Пивоварський.
Він також повідомив, що реформа передбачає передачу всіх регіональних доріг в управління місцевим органам влади, тоді як дороги державного значення будуть закріплені за «Укравтодором».
«Укравтодор» відповідає за дороги державного значення і буде виключно замовником послуг, не буде виконавцем, експлуатантом і проектантом доріг. Цим будуть займатися приватні компанії, це буде предметом конкуренції », – сказав Пивоварський.
Також, за його словами, Мінінфраструктури буде стежити за тим, щоб всі надходження з бюджету на фінансування дорожнього господарства були використані ефективно.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас