Європейські донори не вірять уряду Яценюка, - Гриценко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Європейські донори не вірять уряду Яценюка, - Гриценко

Казна та Політика
1042
Західноєвропейські донори зневірилися у здатності нинішньої української влади проводити реформи, таку думку в ефірі телеканалу “112 Україна” висловив екс-міністр оборони України Анатолій Гриценко.
“Вони спочатку слухали, коли їм обіцяли, потім другий раз слухали, втретє, п’ятнадцятий раз. Вже набридло. Співпраця з МВФ зависає, зависає співробітництво з донорами. Хочу нагадати, що уряд Арсенія Яценюка обіцяв, що вже в квітні місяці буде проведена серйозна донорська конференція? І до нас прийдуть 20 мільярдів “, – сказав він.
“Західноєвропейські донори відклали цю конференцію до кінця грудня. Вони відкрито кажуть: корупція не зменшилася, про реформи тільки розмови. Навіщо давати, якщо воно все йде в пісок. Тому якщо хтось із чиновників, як Боровик Саша, попереджав прем’єра, що пора вже звітувати, то це треба було б почути “, – сказав Гриценко.
Повідомлялося, що заступник міністра економіки Боровик йде з уряду через конфлікт з Яценюком.
Напередодні, 14 травня, стало відомо, що міністерство економічного розвитку і торгівлі України вирішило розірвати всі зв’язки c Боровиком, який 20 лютого був представлений як кандидат на посаду першого заступника міністра, але не отримав остаточного призначення.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас