ДУС не змогло замовити їжі на перельоти Порошенка, міністрів і нардепів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ДУС не змогло замовити їжі на перельоти Порошенка, міністрів і нардепів

Казна та Політика
1110
ДУС “Україна” Держуправління справами скасувало закупівлі послуг ресторанного обслуговування для чартерних рейсів в аеропортах Жуляни та Бориспіль на очікувану суму 5 млн грн.
Про це пишуть “Наші гроші” з посиланням на “Вісник державних закупівель”.
На бортове харчування пасажирів аеропорту Бориспіль планували витратити до 4 млн грн. Цю закупівлю скасували, оскільки на конкурс було подано менше двох пропозицій.
Харчування пасажирів аеропорту Жуляни мало б коштувати до 1 млн грн. Закупівлю скасували через відхилення всіх конкурсних пропозицій. Разом з тим, сам протокол про відхилення в ВГЗ не опублікований.
Для пасажирів збиралися замовити овочеві, м’ясні (буженина, ковбаса, балик і т.і) і рибні закуски (ікра лососева, тунець і т.ді.), а також гарячі страви (стейк із сьомги, філе окуня запечене з овочами, лосось, ескалоп зі свинини, гарніри і т.і.), десерт, напої, фрукти, тверді сири, солодощі. У той же час кількість осіб, для яких замовляють їжу не уточнюється.
ДАП “Україна” обслуговує українських чиновників, здійснює чартерні рейси на замовлення уряду, парламенту, адміністрації президента.
За матеріалами:
Наші гроші
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас