Кубів на посаді голови НБУ отримував близько 139 тис. грн на місяць. Гонтарева стверджує, що отримує 10 тис. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кубів на посаді голови НБУ отримував близько 139 тис. грн на місяць. Гонтарева стверджує, що отримує 10 тис.

Особисті фінанси
2257
Чинний представник Президента у Верховній Раді України Степан Кубів на посту голови Національного банку (НБУ) отримував близько 139 тис. грн на місяць.
Відповідні дані НБУ оприлюднив у своєму Facebook один з кандидатів у члени Вищої ради юстиції Ростислав Кравець.
“Отримали нарешті від НБУ дані по зарплаті Кубіва на посаді голови НБУ. Середня зарплата склала близько 139 000 грн на місяць. Цікаво, скільки цей комендант будинку профспілок віддав на відновлення згорілого будинку профспілок чи придбав бронежилетів для армії, а може тепловізорів або касок з медикаментами. Те що він курс зробив з 8 до 12 і витратив майже 100 млрд грн на підтримку банків банкрутів під неіснуючі залоги це відомо, а ось, що ще “, – написав він.
Нагадаємо, раніше стало відомо, що голова Національного банку України Валерія Гонтарєва отримує зарплату 10 тис. грн і незадоволена нею.
Так, на запитання депутата про те, яка у неї зарплата, Гонтарева відповіла, що така, яку встановили для працівників бюджетної сфери.
“Ви (нардепи, – ред.) заморозили зарплату (глави НБУ, – ред.) на рівні 7-ми мінімальних зарплат. Моя зарплата 10 тисяч гривень на місяць. Я не згодна з таким рівнем зарплати. Не згодні з ним і мої заступники , директори департаментів, рада НБУ … Ми сподіваємося, що Рада змінить розміри наших зарплат “, – заявила Гонтарєва.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас