Екс-директор «Яндекс.Україна» відкриває в Одесі «Термінал 42» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Екс-директор «Яндекс.Україна» відкриває в Одесі «Термінал 42»

Технології&Авто
1373
Минулого тижня колишній генеральний директор «Яндекс.Україна» написав у блозі інтригуючий пост про новий «сольний» проект, який забирає всі сили і час, але поки тримається в секреті.
Виявилося, Сергій Петренко відкриває коворкінг, який обіцяє стати найбільшим в Одесі. Зараз у приміщенні закінчують ремонт, але команда вже приймає заявки на розміщення резидентів. Урочисте відкриття відбудеться вже 15 травня.
Корворкінг на 850 квадратних метрів називається «Термінал 42» і знаходиться в центрі міста на вулиці Успенській (поряд з Великій Арнаутській). Крім робочого простору, в приміщенні буде конференц-центр і місце для проведення концертів і культурних заходів. А ще – окрема кулінарна студія з кухнею, яка, як висловився Сергій, «додасть смаку» закладу.
Днями команда запустила сайт і групу в Facebook, в якій публікують фотографії приміщення. На сайті доступний прайс-лист з тарифами для резидентів. Наприклад, для гостя день роботи в «Терміналі» обійдеться в 100 грн, безлімітний доступ для постійних резидентів коштує 2200 грн на місяць, а ще є тариф для фрілансерів – 1200 грн за 15 днів.
Сергій – єдиний інвестор проекту та суму вкладень в нього не розкриває. Зараз мета «Терміналу» – вийти на операційний прибуток, чого, за оцінками Петренко, коворкінг зможе досягти за 3-4 місяці з моменту відкриття. Про те, скільки часу знадобитися, щоб окупити витрати, він поки не думав. «Зрозуміло, що це не швидкий процес, особливо, враховуючи поточну економічну ситуацію в країні», – сказав він.
На сьогодні в Одесі працює кілька закладів, які позиціонуються як коворкінг або антикафе, проте «Термінал 42» планується як унікальний для міста заклад. Принаймні, про це свідчить розмах, з яким Петренко взявся за справу. Крім коворкінгу, він займається низкою інших проектів і залишається консультантом «Яндекса».
Нагадаємо, посаду генерального директора компанії він залишив у травні 2014 року.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас