Австрійці придбали "Лукойл-Україна" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Австрійці придбали "Лукойл-Україна"

Енергетика
5727
Австрійська AMIC Energy завершила операцію про придбання 100% акцій “Лукойл-Україна”.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії.
AMIC Energy Management GmbH (” AMIC Energy “) завершила раніше заявлену угоду про придбання 100% акцій ПІІ” Лукойл-Україна “29 квітня 2015”, – йдеться в повідомленні.
Угода, про яку вперше було оголошено влітку 2014, полягає в придбанні 100% частки в підприємстві з іноземними інвестиціями “Лукойл-Україна” у поточного одноосібного власника компанії LUKOIL Europe Holdings BV (М Амстердам), що є частиною групи “Лукойл”.
“Лукойл-Україна” володіє мережею з 240 АЗС і 6 нафтобаз. Операція була закрита після отримання відповідних дозволів від компетентних органів України.
Повідомляється, що “Лукойл-Україна” буде перейменована в “AMIC-Україна”, і що нове керівництво на чолі з генеральними директором Робертом Новек продовжить реструктуризацію та оптимізацію компанії з метою підвищення ефективності роботи.
“Метою” AMIC-Україна “є забезпечення українських споживачів конкурентоспроможними послугами, а також розробка нової стратегії компанії з фокусом на зростанні і розвитку. Таким чином,“AMIC-Україна” буде покладатися на досвід і професійні навички співробітників зі знанням місцевого ринку”, – йдеться в прес-релізі.
Нагадаємо, 11 серпня 2014 австрійська AMIC і “Лукойл” підписали угоду про продаж 100% “Лукойл-Україна”.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас