НБУ завершив формування топ-менеджменту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НБУ завершив формування топ-менеджменту

Світ
1164
Директор департаменту відкритих ринків Олег Чурій з 27 квітня став виконуючим обов’язки заступника голови Національного банку України, який здійснюватиме загальне керівництво і контролювати діяльність підрозділів у напрямку ринкових операцій регулятора.
“Зараз ми очікуємо узгодження Радою НБУ призначення О.Чурія на посаду заступника голови. Нарешті топ-мененджмент Національного банку стає повністю укомплектованим”, – наводиться коментар голови центробанку Валерії Гонтаревої в повідомленні регулятора в понеділок.
На її думку, розширення сфери функціональних обов’язків О.Чурія сприятиме підвищенню продуктивності проведення операцій з цінними паперами на відкритому ринку і допоможе модернізувати механізми регулювання ліквідності банківської системи.
О.Чурій, 1970 р.н., працює у банківській системі з 1993 року, з 1999 року – на керівних посадах: начальника казначейства Банк Австрія Кредитанштальт Україна; начальника служби інвестиційного бізнесу УкрСиббанку; начальника управління операцій на ринку інструментів з фіксованою прибутковістю інвестиційного департаменту ВТБ Банк.
Був призначений начальником управління операцій на відкритому ринку і розміщення державних цінних паперів НБУ в жовтні 2014 року, а в грудні став директором департаменту відкритих ринків і членом правління Нацбанку.
Згідно сайту НБУ, без урахування О.Чурія в даний час у В.Гонтаревої ще чотири заступники, один з яких – перший, а в правління Нацбанку крім них входять ще три члени.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас