АМКУ дозволив компанії Didcot Trading Ltd придбати контроль над Диви Банком — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АМКУ дозволив компанії Didcot Trading Ltd придбати контроль над Диви Банком

Світ
269
Антимонопольний комітет України (АМКУ) дозволив компанії Didcot Trading Ltd (Великобританія) придбати контроль над Диви Банком (Київ).
Згідно з повідомленням прес-служби АМКУ, компанія може придбати понад 50% в статутному капіталі кредитно-фінансової установи.
Як повідомлялося, на початку поточного року DVGroup Limited (Кіпр) продала 100% акцій Диви Банку. У січні стало відомо, що у Диви Банку з’явилися нові акціонери, які увійшли до складу його наглядової ради: головою наглядової ради призначений Володимир Авраменко (володіє 8,5% акцій банку), членами наглядової ради – Олена Вітохіна, Ольга Бунецький (володіють по 8,3 % акцій банку кожна).
Е.Вітохіна займає посаду керівника проектів відділу розвитку архітектури бізнес-процесів блоку “Роздрібний бізнес” Альфа-Банку, О.Бунецька є фахівцем відділу продажів фінансових продуктів ІНГ Банк Україна.
Диви Банк заснований в травні 2011 року. За даними НБУ, на 1 березня 2015 акціонерами банку є 12 фізичних осіб, жоден з яких не володіє істотним участь у банку.
Згідно з даними Національного банку України на 1 січня 2015 року з розміром загальних активів банк займав 65-е місце (1,798 млрд грн) серед 158 діючих у країні банків.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас