"В Контакте" з'явиться свій YouTube — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"В Контакте" з'явиться свій YouTube

Технології&Авто
630
На конференції “РІФ + КІБ 2015” представник “ВКонтакте” Олександр Круглов анонсував впровадження нового відеорозділу у вкладці “Моє відео”.
Раніше, переходячи в розділ “Мої відеозаписи”, користувач, фактично, потрапляв у відеохостинг. Тепер у цьому розділі з’явиться огляд оновлень друзів, рекомендовані відео, тематичні канали, серіали і шоу, а також різні популярні відеоролики.
“Ми дуже багато чого знаємо про уподобання користувачів; знаємо, які відео вони дивляться, які відео дивляться і завантажують їх друзі. Ми знаємо, чим в принципі вони цікавляться. На основі цих знань соціальна мережа запускає платформу, на якій з рекомендаційної моделі буде підбиратися відеоконтент”- розповідає Круглов.
За словами представника компанії, сервіс стане альтернативою телевізійного перегляду відеоконтенту і посприяє збільшенню кількості переглядів ліцензійних роликів. На 25 хвилин відеопотоку планується розміщувати не більше 3-4 рекламних кліпів.
У плані монетизації розділу ніяких нововведень, типу платної підписки, поки не планується, повідомив прес-секретар ВКонтакте Герогій Лобушкін. Відеоролики продовжать монетизуватися виключно за рахунок вбудованої реклами.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас