"Конкорд Капітал" готовий інвестувати у приватні клініки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Конкорд Капітал" готовий інвестувати у приватні клініки

Світ
534
Інвестиційна компанія “Конкорд Капітал” готова продовжувати інвестиції в приватні клініки України, повідомив генеральний директор компанії Ігор Мазепа.
“Ринок росте і, за умови розумної ціни, ми, можливо, були б навіть готові купити конкурентів (медичної мережі “Добробут” – ред.)”, – сказав він, коментуючи намір корпорації UBG продати належні їй 20% медичної мережі “Добробут”.
“Те, що один з акціонерів хоче продати акції, нас жодним чином не стосується. Ми повністю задоволені нашою інвестицією, компанія виросла на 50% за рік. “Добробут” – це професійний, згуртований колектив, висококласні лікарі, і ми в купівельному настрої, точно не в продажному”, – підкреслив він.
Як повідомлялося, в серпні 2014 р. група інвесторів у складі інвестиційної компанії “Конкорд Капітал” і акціонера української національної мережі оптик “Люксоптика” Олега Калашникова придбала у корпорації UBG (обидві – Київ) 80% мережі клінік “Добробут”.
Медична мережа “Добробут” створена в 2001 році. Філії та центри компанії розташовані в Києві та Донецьку. Раніше в мережу входив також медцентр в Ялті (АРК).
Власником корпорації UBG був народний депутат Руслан Демчак (фракція “Блок Петра Порошенка”), який залишався власником 20% акцій мережі клінік.
За підсумками 2013 року “Добробут” отримав чистий збиток у розмірі 27,713 млн грн, в той час як 2012 був зафіксований прибуток у 2,242 млн грн.
Медична мережа “Добробут” об’єднує сім підрозділів, обслуговує близько 20 тис. пацієнтів на місяць.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас