Податковий компроміс заробив для бюджету майже 359 мільйонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Податковий компроміс заробив для бюджету майже 359 мільйонів

Казна та Політика
492
У результаті досягнення податкового компромісу до бюджету надійшло 358,8 мільйона гривень.
Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної фіскальної служби.
Згідно із повідомленням, із загальної кількості поданих заяв 2 236 заяв надійшло від платників податків з наміром досягнення податкового компромісу до неузгоджених сум податкових зобов’язань щодо яких триває процедура адміністративного/судового оскарження.
Податковий компроміс було досягнуто по 1 511 таких зверненнях, за результатами застосування якого до бюджету надійшло 138,1 мільйона гривень, йдеться у повідомленні.
“Серед платників податків, що забажали скористатись перевагами застосування податкового компромісу, виявилось чимало суб’єктів господарювання щодо яких слідчими податкової міліції провадилось досудове слідство за фактами ухилення від сплати податків”, – зазначили у прес-службі.
На сьогоднішній день в результаті досягнення податкового компромісу закрито 170 кримінальних проваджень, у яких до бюджету сплачено майже 131 мільйон гривень.
Серед платників податків щодо яких закривались кримінальні провадження – великі будівельні гіпермаркети, підприємства енергетичної галузі, телекомунікаційної сфери тощо, йдеться у повідомленні.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас