"Кріт" щодня відключає десятки квартир злісних неплатників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Кріт" щодня відключає десятки квартир злісних неплатників

Особисті фінанси
6884
Для того, щоб споживачі могли своєчасно і в повному обсязі отримувати послуги водопостачання та водовідведення, а підприємство – розвиватися, філія “Інфоксводоканал” була змушениа вдатися до жорстких заходів впливу на злісних неплатників.
Одним з крайніх заходів, які застосовуються проти неплатників, є обмеження водовідведення квартири боржника спеціальною установкою “Кріт”.
На цей раз користування каналізацією було обмежено жителю будинку номер 125 на Дніпропетровській дорозі. З 2008 року він жодного разу не платив за воду, а його борг склав більше 6 тисяч гривень.“Після численних безрезультатних попереджень про погашення боргу була запущена система “Кріт”.
В результаті, протягом лічених хвилин був обмежений випуск каналізації з квартири боржника Растампонірувати каналізацію буде можна тільки після погашення заборгованості». – повідомила начальник Суворівського абонвідділу філії “Інфоксводоканал” Юлія Паламарчук.
За словами фахівця, для більш успішної боротьби зі злісними неплатниками “Інфоксводоканал” виготовив і ввів в експлуатацію значну кількість модернізованих установок “Кріт”, які працюють вже у всіх районах Одеси, і пристосовані до роботи в будь-яких одеських багатоповерхівках, незалежно від їх конструктивних особливостей.
“Тільки в Суворівському районі міста працює три бригади, які в день обмежують каналізацію не менше 20 боржникам” – зазначила Юлія Паламарчук.
У свою чергу співробітники філії “Інфоксводоканал” закликали городян своєчасно оплачувати послуги водокористування і тоді “Кріт” не буде нікого шукати.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас