МТСБУ надало потерпілим право самостійно обирати СТО для ремонту пошкодженого автомобіля — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МТСБУ надало потерпілим право самостійно обирати СТО для ремонту пошкодженого автомобіля

Технології&Авто
737
Моторне (транспортне) страхове бюро України (МТСБУ) припиняє роботу з акредитованими станціями технічного обслуговування (СТО) і надає право потерпілим самостійно вибирати техстанцію для ремонту пошкодженого автомобіля.
Як повідомляється на сайті бюро, таке рішення президія МТСБУ одноголосно прийняла на засіданні 16 квітня 2015 з метою належного отримання потерпілими відшкодувань за завдані збитки транспортному засобу, і відповідно, забезпечення належного захисту прав споживачів страхових послуг.
При прийнятті рішення враховувалися скарги постраждалих в ДТП на ненадання акредитованими СТО послуг з ремонту автомобіля, незважаючи на те, що МТСБУ перерахувало необхідні на це кошти, а також висновки експертної групи з регламентних виплат.
“Таке рішення має забезпечити отримання потерпілим на його особистого банківського рахунку регламентної виплати за пошкодження транспортного засобу та убезпечити від можливості шахрайських дій з боку СТО, оскільки відтепер, право на подальший вибір СТО для ремонту пошкодженого автомобіля залишається за потерпілим”, – повідомила прес-служба бюро.
Крім того, наголошується, що президія зобов’язала дирекцію МТСБУ в найкоротші терміни здійснити відповідні юридичні дії для припинення дії договорів про співпрацю з СТО і привести розпорядчі документи МТСБУ відповідно до прийнятого вирішення.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас