У травневі вихідні більшість українців збирається працювати на дачі, - опитування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У травневі вихідні більшість українців збирається працювати на дачі, - опитування

Світ
486
За результатами опитування, проведеного кар’єрним порталом rabota.ua, більша частина респондентів планує присвятити прийдешні вихідні перебуванню на свіжому повітрі: 23% опитаних в травневі свята планують відпочити або попрацювати на дачі, 21% респондентів влаштують пікнік. 13% учасників опитування будуть подорожувати по Україні, а 1% – за її межами. Відіспатися і нічого не робити мають намір 8% опитаних, попрацювати – 6%. Не визначилися з планами на вихідні 18% опитаних.
Результати минулорічного опитування на таку ж тематику показували, що за кордоном відпочити мали намір 5% опитаних (замість нинішніх 1%), подорожам по Україні присвятити уїк-енд збиралися 16% опитаних (замість нинішніх 13%), цього року суттєво збільшилася кількість тих, хто збирається провести травневі на дачі – з 13% торік до 23% в нинішньому. Водночас такою ж залишилася частка тих, хто збирався працювати (6%), і не визначився з планами (18%).
Більшість опитаних мають намір провести уїк-енд з родиною (41%), ще 9% присвятять час родичам. З друзями відпочиватимуть 19% респондентів, з другою половинкою – 22%. 5% учасників опитування відзначили, що вихідні дні проведуть на самоті. Серед інших варіантів відповіді згадувалися різні поєднання вище наведених варіантів, а саме з родиною і друзями, з другою половинкою і друзями.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас