РayPal пропонує замінити паролі імплантованими мікрочіпами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

РayPal пропонує замінити паролі імплантованими мікрочіпами

Технології&Авто
594
Традиційні паролі до онлайн-банкінгу, мобільних гаманців та інших акаунтів поступово поступаються місцем біометричними показниками.
Різні технологічні компанії та фінансові установи один за одним захищають доступ до своїх сервісів за допомогою сканерів відбитків пальців, розпізнавання голосу, особи, райдужної оболонки ока. Кілька компаній вже працюють над створенням фітнес-браслета, який здатний провести аутентифікацію людини по кардіограмі.
Однак платіжна система PayPal готова зайти набагато далі заради безпеки своїх користувачів. Зовнішні біо-маркери (як відбитки пальців) вже не здаються розробникам компанії досить надійними. Замість цього вони пропонують використовувати внутрішні показники організму за допомогою імплантуються в тіло капсул з мікрочіпами.
В PayPal пропонують зчитувати інформацію про роботу внутрішніх органів за допомогою силіконових датчиків. Так, ритм серцевих скорочень можна розпізнавати вжививши такий чіп під шкіру, а розмістивши датчик в шлунку вийде відстежувати унікальний рівень глюкози.
За матеріалами:
FinMaidan
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас