Прикордонники виявили мільйон, який намагалися перевезти з підконтрольної території — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прикордонники виявили мільйон, який намагалися перевезти з підконтрольної території

Кримінал
864
Прикордонники, несуть службу в контрольному пункті в’їзду-виїзду “Георгіївка” (Луганська обл.), спільно з представниками інших взаємодіючих служб в черговий раз виявили значну кількість валюти, яку намагалися перемістити з підконтрольної території.
“Під час перевірки рейсового автобуса, що слідував за маршрутом” Сніжне-Енергодар “в багажному відсіку було виявлено два поліетиленових пакети. Перевіривши їх зміст, правоохоронці виявили близько 150 пачок гривневих банкнот різного номіналу, попередньо від 5 до 100 гривень, які були обгорнуті гумовими стрічками “, – повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.
Як пояснив водій автобуса, дані пакети він отримав від невідомої йому жінки в Сніжному і повинен був доставити їх в Запоріжжі.
За попередніми даними у виявлених пакетах знаходиться близько одного мільйона гривень. В даний час проводиться остаточний підрахунок коштів, і проводяться заходи щодо встановлення їх походження.
Як повідомлялося, правоохоронцями, які несуть службу на цьому контрольному пункті, нещодавно у двох випадках було виявлено майже 7 млн грн. Близько 6,6 млн грн правоохоронці виявили під час поглибленого огляду мікроавтобуса “Фольксваген”, який слідував з Макіївки в Слов’янськ. Ще 370 тис. грн були виявлені в дорожній сумці однієї з пасажирок, яка прямувала на рейсовому автобусі за маршрутом “Сніжне-Харків”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас