Яценюк збирається боротися з провокаціями на "травневі" за допомогою патрулів на вулицях — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яценюк збирається боротися з провокаціями на "травневі" за допомогою патрулів на вулицях

Світ
422
Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк доручив силовому блоку посилити заходи безпеки на травневі свята. Про це він заявив під час селекторної засідання Кабміну.
“Щоб кожна людина могла підійти до службовця у формі і отримати допомогу. Це персональна відповідальність кожного керівника в цьому уряді і в областях. Це персональна відповідальність всієї системи – МВС, СБУ та Нацгвардії”, – заявив Яценюк.
Він звернувся до представників всієї правоохоронної системи виставити патрулі в містах, селах і районах, оскільки допускає, що на травневі свята можуть посилитися провокації. “Немає сумніву, що антиукраїнські сили намагатимуться використовувати святкування як 70-річчя завершення Другої світової війни, так і інших травневих свят з метою дестабілізації ситуації. МВС разом з усією правоохоронною системою взяти під особливий контроль, вивести патрулі на вулиці, щоб безпеку громадян і порядок стали основними пріоритетами “, – заявив прем’єр.
Також Яценюк доручив МВС і ДСНС підготувати на наступний тиждень засідання державної комісії з надзвичайних ситуацій, а окремо МВС – провести селекторну нараду з головами обласних управлінь та надати звіт до середи, 22 квітня.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас