Кіберзлочинність перевищує наркотрафік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кіберзлочинність перевищує наркотрафік

Кримінал
351
Правоохоронні органи різних держав світу, а також такі організації як Інтерпол і Європол стурбовані стрімким зростанням кіберзлочинності. Продовжуючи висвітлювати цю тему комісар поліції Лондона виступив з надзвичайною доповіддю під час чергового заходу організації TechUK.
Адріан Леппард вважає, що шахрайство в інтернеті вже перевищує обсяги світового наркотрафіку. Більше того, поліція не має достатніх ресурсів, щоб присікти злочинність в мережі. Доповідач зазначив, що 80% кіберзлочинів були заявлені в поліцію. А з тих 20%, про які повідомили у відповідні органи, вдалося розкрити тільки одне з п’яти.
Компанія-провайдер безпеки LogRhythm погодилася з комісаром поліції і зазначила, що з кіберзлочинцями повинні боротися не тільки влади, а й технологічні компанії, які краще розуміють інтернет-механізми.
Кіберзлочинці можуть з легкістю обійти системи мережевого захисту. Тому запобігання кіберзлочинів є відносно марним. Набагато важливіше виявити самого злочинця. Ключовою умовою пошуку кібершахраїв є швидке реагування.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас